od GingerTaffy » sob 09. bře 2013 9:31:56
No, takže si přečtěte, jaké věci jste napsal Vy mně, a pak můžete poučovat o napadání. To, že je povinností jednatele dělat zápisy ze schůzí, máte v náplni této funkce. Samozřejmě že se může stát, že člověk musí v nějaký termín do práce, ale ve většině profesí si lze směnu přehodit atd., zejména je-li například termín členské schůze znám několik měsíců dopředu. A když už by se mi opakovaně! stalo, že nemůžu jet, aspoň bych za sebe sama předem domluvila náhradu, někoho, kdo zápis udělá a s tím tam pojede. Ne že na místě bude pan předseda někoho přemlouvat - já tedy nevím, jak se on cítil, ale přijde mi to nedůstojné. A když už by za mne nějaký "dobrovolník" ten zápis udělal, já osobně bych mu mailem aspoň poděkovala. To je myslím mezi lidmi slušnost. Z důvodů, které jsem uvedla, trvám na tom, že jste jako jednatel neplnil dobře svou funkci. Neplnil ji ani pan Kolář jako výcvikář - dlouhodobě nemáme žádné informace o sportovních akcích, kde jsou nominační tabulky, průběžné informace, není prostě nic! A předesílám, že nechci do nikoho rýpat, toto je jen smutné zhodnocení situace Klubu RKČR. Nepříjemná pravda se špatně poslouchá, to je jasné, takže raději kolem sebe kopat a snažit se udělat toho špatného z někoho jiného, že? Pěkný den!