--------------------------------------------------------------------------------------------Dobrý večer,
jako řadový člen RKČR jsem se dnes v odpoledních hodinách dozvěděla , že team leadrem na MS RTW ve Finsku byla zvolena předsednictvem př.Karásková,která byla vybrána ze 3 uchazečů .Prosím informaci o hlasování,kdo pro kterého kandidáta hlasoval a to jmenovitě a dále,jaké rozhodnutí vedlo předsednictvo k tomu,že zrovna př.Karásková byla vybrána .Žádám,aby tento můj dotaz a zpětně Vaše odpověď byla dána oficiálně na web RKCR - pokud toto odmítnete,zaplatím si to jako placenou inzerci.
Děkuji za rychlou odpověď,
K.Ludvíková
ch.st. od Kačky
--------------------------------------------------------------------------------------------Zde představení kandidátů na TLVěra Karásková – odesláno na:
prispevky@rkcr.cz14-10-2015 14:57
Vážení členové předsednictva RKČR,
před několika dny jsem se vrátila z MS IFR v Itálii. Plná dojmů a o něco zkušenější se tímto ucházím opět o post vedoucího týmu české reprezentace na příští rok. Pokud mne vyberete, budu se snažit o lepší podmínky (konkrétně mám na mysli soupravy reprezentantů).
Pro připomenutí shrnuji zkušenosti z různých akcí RKČR:
- r. 2009 v organizačním týmu MS IFR (Hradec Králové)
- r. 2010 tlumočnice týmu na MS IFR (Dánsko)
- r. 2015 zapisovatelka na světové výstavě RTW v Roudnici n. Labem
- r. 2015 vedoucí českého týmu na MS IFR
Těším se na vaši odpověď.
S přátelským pozdravem,
Věra Karásková
--------------------------------------------------------------------------------------------Tomáš Kadlec – odesláno na:
prispevky@rkcr.cz11-11-2015 10:30
Dobrý den,
na základě informací na stránkách RKCR jsem se dozvěděl, že je možné se přihlásit o roli team leadera v rámci MS RTW 2016 konaného ve Finsku. Možnost účasti na akci takového významu týkající se navíc plemene rotvajler mne velmi zaujala.
Pár slov o mé osobě, je mi 31 let a výcviku psů se věnuji již cca 10let především jako figurant I.třídy, k tomu navíc mám nyní v přípravě (IPO) psa Orion vom Herrenholz (Klubový vítěz RKČR 2015). Co se týká mých zkušeností svázaných s funkcí team leadera, tak bych především zmínil mé pracovní zkušenosti z projektové oblasti na mezinárodní úrovni (Project Manager – mezinárodní projekt SAP implementace pro Kraft Foods (od Ruska až po Jižní Afriku)). Momentálně působím v rámci EU regionu jako Controlling Manager. Mé pracovní zkušenosti samozřejmě pozitivně ovlivnily moji schopnost vyrovnat se s dynamickým prostředím a řešit nestandardní situace. Plynule ovládám anglický jazyk (slovem i písmem) a německý jazyk ovládám na středně pokročilé úrovni (slovem i písmem).
V případě zájmu budu rád pokud si budeme moci pohovořit o dané roli více detailně.
Díky moc a s pozdravem,
Tomáš Kadlec
--------------------------------------------------------------------------------------------Zuzana Marthalerová – odesláno na:
ballotada@seznam.cz15. 11. 2015 23:44
Přeposláno na:
jjanousek@rotvici.eu15. 11. 2015 23:57
Přeposláno předsednictvu 16. 11. v 11.33
Hlasim se jako zajemce na team leadra na rok 2016.
S pozdravem zuzana marthalerova
--------------------------------------------------------------------------------------------Jako vedoucí týmu na Mistrovství světa IFR 2016, které se bude konat ve Finsku, byla ze tří kandidátů zvolena Věra Karásková! Tímto jí gratulujeme, a zároveň moc děkujeme dalším dvěma uchazečům – panu Tomáši Kadlecovi a paní Zuzaně Marthalerové.
1.
Věra Karásková: David Rajsigl, Draha Mašková, Darja Kahanová, Jitka Turbáková, Jirka Reizenthaler
2.
Tomáš Kadlec: Jirka Janoušek, Petra Růžičková
3.
Zuzana Marthalerová: –